طرز تهیه پولکی اصفهان
مواد لازم برای تهیه پولکی کنجدی
به منظور تهیه یک قندان از این پولکی، به دو الی دو و نیم ساعت زمان و مواد اولیهای که در جدول زیر ذکر میشود، نیاز است.
مواد لازم |
شکر |
250 گرم |
سرکه |
8 الی 9 قاشق غذاخوری |
آب |
125 میلی لیتر |
کنجد |
2 الی 3 قاشق غذاخوری |
چند نکته:
- حتما از سرکه سفید باید استفاده کنید.
- ترجیحا از کنجد خام استفاده نمایید.
طرز تهیه پولکی کنجدی
- شکر، آب و سرکه سفید را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید. گاهی ظرف را تکان دهید تا محتویات به حرکت درآید.
- زمانی که در آب و سرکه حل شد، مخلوط باید 15 الی 20 دقیقه بجوشد تا آب تبخیر شود و شربت قوام بیاید و غلیظ شود.
- اکنون کنجد را به پولکی اضافه کنید و چند ثانیه بهم بزنید.
- صبر کنید تا پولکی مجددا بجوشد و شربت قوام بیاید. حدود 5 دقیقه برای این منظور کافی است.
- کف یک سینی کاغذ آلومینیوم پهن کنید و با یک قاشق مرباخوری پولکی ها را
به صورت دایرهای روی کاغذ آلومینیوم بریزید. اگر شربت قوام نیامده باشد،
هنگامی که آن را روی کاغذ آلومینیوم میریزید، پخش خواهد شد.
- صبر کنید تا پولکی ها کاملا سرد شوند. اگر حتی مقداری گرما داشته باشند، به یکدیگر میچسبند، بنابراین شکیبا باشید.
چند نکته:
به همین سادگی میتوانید پولکی تهیه کنید. همانطور که گفته
شد، در انواع طعمها میتوانید این خوراکی را تهیه و کنار یکدیگر سرو کنید
تا ظاهر زیباتری داشته باشد. پولکی همواره به همراه چای سرو میشود، به
علاوه در کنار انواع دمنوشهایی که شکر ندارند نیز میتوانید پولکی را به جای قند سرو کنید.
طرز تهیه پولکی خانگی,طرز تهیه پولکی
نارگیلی,طرز تهیه پولکی عسلی,طرز تهیه پولکی لیمو عمانی,طرز تهیه پولکی
زنجبیلی,طرز تهیه پولکی لیمویی,طرز تهیه پولکی رسی,طرز تهیه پولکی
اصفهان,طرز تهیه پولکی زنجبیلی خانگی,طرز تهیه پولکی کنجدی خانگی,پولکی
کنجدی نازک,پولکی کنجدی خانگی,پولکی کنجدی عسلی,پولکی کنجدی با عسل,پولکی
کنجدی توری,پولکی کنجدی ساده,پولکی کنجدی نرم,طرز تهیه پولکی با لیمو عمانی
پنجشنبه 8 آذر 1397 ساعت 03:03