طرز تهیه چیز کیک موزی سرد
برای تهیه این کیک برای چهار نفر، به حدود پنج الی شش ساعت زمان و مواد اولیهای که در جدول زیر ذکر شده است، نیاز خواهید داشت.
مواد لازم |
بیسکوییت پتی بور |
225 گرم |
کره |
70 گرم |
موز |
2 عدد |
پودر قند |
2 الی 3 قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه |
200 گرم |
پنیر خامه ای |
100 گرم |
پودر ژلاتین |
3 قاشق مرباخوری |
پودر ژله با طعم موز |
یک بسته |
نکته: به جای پودر قند از شکر آسیاب شده نیز میتوان استفاده کرد.
دستور تهیه:
-
ابتدا بیسکوییتها را آسیاب کنید.
- کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید.
- یک عدد موز را پوست بگیرید و له نمایید.
- اکنون کره و موز را به بیسکوییت بیفزایید.
-
مخلوط را درون یک قالب کمربندی بریزید و با پشت قاشق آنقدر فشار بیاورید تا بیسکوییتها در تمام قالب ارتفاع یکسانی داشته باشند.
-
قالب را برای مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا لایه زیرین چیز کیک موزی سرد و سفت شود.
-
پنیر خامهای را با چنگال له کنید تا حالت اولیه خود را از دست بدهد.
- خامه صبحانه را با پنیر مخلوط کنید.
- پودر قند یا شکر آسیاب شده را نیز به خامه و پنیر اضافه نمایید.
- پودر ژلاتین را در نصف استکان آب گرم حل کنید. برای این منظور آب گرم و
پودر ژلاتین را در ظرفی بریزید و آن را روی بخار آب کتری یا سماور قرار
دهید و دائما بهم بزنید تا ژلاتین در آب حل شود. سپس صبر کنید تا خنک شود،
آنگاه ژلاتین حل شده در آب را به مخلوط خامه و پنیر اضافه نمایید.
- اکنون لایه دوم را نیز به چیزکیک اضافه و آن را به صورت یکنواخت و هموار روی کیک پخش کنید.
- مجددا قالب را برای مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
- پودر ژله با طعم موز را در یک لیوان آب گرم روی بخار آب حل کنید. سپس نصف لیوان آب خیلی سرد به آن اضافه نمایید.
- پس از آنکه ژله سرد شد، آن را به کیک اضافه کنید و مجددا قالب را در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا سفت شود.
- یک عدد موز دیگر را خرد کرده و روی کیک را با آن تزیین کنید.
طرز تهیه چیز کیک موزی گرم
نوعی
دیگری از چیزکیک وجود دارد که برای تهیه آن به فر نیاز است. به منظور تهیه
این نوع کیک پنیری برای شش الی هشت نفر، به چهار و نیم الی پنج ساعت زمان و
مواد اولیه زیر نیاز دارید.
مواد لازم |
آرد |
یک و نیم لیوان |
اسانس وانیل |
یک قاشق سوپخوری |
تخم مرغ |
یک عدد |
موز |
4 عدد متوسط |
شکر |
دو سوم الی یک لیوان |
روغن مایع |
یک دوم لیوان |
پنیر خامه ای |
900 گرم |
شیر داغ |
یک لیوان سرخالی |
پودر ژلاتین، بکینگ پودر، دارچین، جوش شیرین |
هر کدام یک قاشق غذاخوری |
نمک |
یک چهارم قاشق چایخوری |
روغن برای چرب کردن قالب |
به میزان لازم |
دستور طبخ:
- موزها را پوست بگیرید و با چنگال کاملا له کنید.
- یک دوم لیوان روغن مایع و تخم مرغ را به ان اضافه کنید.
- بسته به سلیقه خود، یک دوم الی یک سوم پیمانه شکر را نیز به مایه کیک اضافه نمایید.
- یک قاشق چایخوری از اسانس وانیل را اضافه کنید.
- آرد را نیز به مایه افزوده و تمام مواد را به آرامی بهم بزنید.
- بکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین و نمک را نیز به مایه افزوده و اندکی بهم بزنید تا تمام مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
- یک قالب کمربندی را چرب کرده و مایه را داخل آن بریزید.
-
اکنون مایه کیک را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهاید، قرار دهید.
- اکنون باید لایه بالایی چیز کیک موزی را آماده کنید. برای این منظور یک سوم الی یک دوم لیوان شکر را به پنیر خامهای اضافه نمایید.
- یک قاشق غذاخوری اسانس وانیل را نیز به پنیر بیفزایید.
- پودر ژلاتین را در شیر داغ حل کنید و صبر کنید تا خنک شود، سپس به پنیر خامهای اضافه کنید.
- پس از آنکه کیک را از فر بیرون آوردید و خنک شد، لایه بالایی
را در قالب بریزید و سطح آن را هموار کنید تا روی کیک به طور یکنواخت پخش
شود.
- سپس به مدت سه ساعت قالب را در یخچال قرار دهید.
- چیزکیک آماده است و میتوانید کمربند قالب را باز کرده و آن
را سرو کنید، در صورت تمایل یک عدد مورد را حلقهای خرد کرده و روی کیکی را
با آن تزیین نمایید.
اگرچه تهیه این چیزکیک به علت زمان استراحت طولانی آن در
یخچال، به زمان زیادی نیاز دارد، اما روش آماده سازی آن راحت است و به
سادگی میتوانید آن را انجام دهید.
چیز
کیک موزی,چیز کیک موزی لیوانی,چیز کیک موزی شکلاتی,طرز تهیه چیز کیک
یخچالی موزی,فیلم چیز کیک موزی,دستور چیز کیک موزی,طرز تهیه چیز کیک موزی
یخچالی,چیز کیک موزی با پایه کیک,طرز تهیه ی چیز کیک یخچالی موزی,فیلم طرز
تهیه چیز کیک موزی,طرز تهیه چیز کیک موزی,طرز تهیه چیز کیک موز یخچالی,کیک
موزی شکلاتی,کیک موزی خیلی خوشمزه,کیک موزی شف طیبه,کیک موزی یخچالی
سهشنبه 6 آذر 1397 ساعت 02:55