املت سیب زمینی و پنیر پیتزا
املت سیب زمینی اسپانیایی
مواد لازم |
سیب زمینی متوسط |
2 عدد |
پیاز داغ |
2 قاشق غذاخوری |
گوچه فرنگی متوسط |
2 عدد |
تخم مرغ |
3 عدد |
روغن |
به میزان لازم |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
دستور تهیه:
- سیب زمینیها را پوست گرفته و به صورت حلقههای نازک برش
بزنید. در یک تابه نچسب با سایز متوسط یکی دو قاشق غذاخوری روغن بریزید.
سپس حلقههای سیب زمینی را ته تابه بچینید و کمی نمک و فلفل سیاه روی آنها
بپاشید.
- درب تابه را ببندید و اجازه دهید سیب زمینیها سرخ شوند، سپس آنها را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.
- پیاز داغ را روی سیب زمینیها پهن کنید و روی آن را با یک لایه گوجه فرنگی بدون پوست و خرد شده بپوشانید.
- تخم مرغها را در ظرفی شکسته، کمی نمک و فلفل به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا زرده و سفیده یکدست شوند.
- تخم مرغ زده را در تابه بریزید و درب تابه را ببندید.
- حرارت را متوسط رو به پایین کنید و صبر کنید تا روی تخم مرغ بسته و سفت شود. سپس با کفگیر برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود.
- املت سیب زمینی را در ظرف سرو بکشید و با نان و سبزی خوردن میل کنید.
نکته: میتوانید سیب زمینیها را به صورت نگینی خرد کنید و در صورت تمایل ۱ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده نیز به مواد اضافه کنید.
املت سیب زمینی مکزیکی
مواد لازم |
سیب زمینی متوسط |
2 عدد |
پیاز متوسط |
1 عدد |
تخم مرغ |
3 عدد |
پنیر چدار رنده شده |
150 گرم |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
روغن |
به میزان لازم |
دستور تهیه:
- ابتدا سیب زمینیها را پوست گرفته و به صورت نگینی برش دهید، سپس با مقداری روغن در تابه نچسب تفت دهید تا نرم شوند.
- سیب زمینی را از تابه خارج کرده و پیاز نگینی خرد شده را در باقیمانه روغن تفت دهید تا طلایی شود.
- تخم مرغها را در ظرفی شکسته، سیب زمینی، پیاز، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
- چند قاشق دیگر روغن به تابه اضافه کرده و مخلوط تخم مرغ را در تابه بریزید.
- پس از اینکه تخم مرغها کمی سفت شد، پنیر چدار رنده شده را روی آن بریزید.
- درب تابه را بسته و اجازه دهید یک طرف املت بپزد، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود.
۳. املت سیب زمینی با اسفناج
مواد لازم |
سیب زمینی نگینی خرد شده |
4 عدد |
سیر له شده |
1 حبه |
کره |
2 قاشق غذاخوری |
پودر پاپریکا |
1 قاشق چایخوری |
گوجه فرنگی بدون پوست |
1 عدد |
تخم مرغ |
6 عدد |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
برگ اسفناج |
150 گرم |
پنیر فتا |
80 گرم |
ماست شیرین |
2 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه:
- ۲ قاشق غذاخوری کره در تابه ریخته و روی حرارت ملایم ذوب
کنید، سپس سیب زمینی را به آن اضافه کنید، مقداری فلفل روی آن بپاشید و درب
تابه را ببندید تا سیب زمینی پخته و نرم شود.
- سیر و گوجه فرنگی را به سیب زمینی اضافه کرده و چند دقیقه
دیگر با هم تفت دهید. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک
شوند.
- تخم مرغها را در ظرفی شکسته، کمی نمک و فلفل به آن اضافه
کنید و خوب هم بزنید. سپس مخلوط سیب زمینی را به تخم مرغ اضافه کرده و
مخلوط کنید.
- برگهای اسفناج را خرد کرده و روی حرارت ملایم قرا دهید تا
پخته شده و آب آن کشیده شود. سپس از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن،
پنیر و ماست را به آن اضافه کنید.
- در یک تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت داغ کنید، سپس از
مخلوط سیب زمینی و تخم مرغ در آن بریزید، وقتی یک طرف سرخ شدف برگردانید تا
طرف دیگر نیز سرخ شود.
- املت سیب زمینی را در ظرف سرو بکشید و مخلوط اسفناج را روی
نصف آن قرار دهید، سپس املت را از وسط تا کنید تا اسفناج وسط آن قرار
بگیرد.
نکته: برای مواد میانی املت میتوان از سبزیجات دیگری نظیر فلفل دلمهای و کلم بروکلی و یا حتی از سوسیس و کالباس استفاده کنید.
املت یکی از غذاهایی است که طرفداران زیادی دارد و در هر کشوری به سبک متفاوتی درست میشود.
املت
سیب زمینی,املت سیب زمینی و قارچ,املت سیب زمینی ساده,املت سیب زمینی با
پنیر پیتزا,املت سیب زمینی و پنیر,املت سیب زمینی سرخ شده,املت سیب زمینی و
پنیر پیتزا,املت سیب زمینی رژیمی,املت سیب زمینی اسپانیایی,املت سیب زمینی
و گوجه فرنگی,املت سیب زمینی با قارچ,املت قارچ و سیب زمینی و پنیر
پیتزا,املت سیب زمینی با پنیر,طرز تهیه املت سیب زمینی رژیمی
سهشنبه 6 آذر 1397 ساعت 01:44