آشپزباشی :)

نوشته ها

آشپزباشی :)

نوشته ها

طرز تهیه کشک و بادمجان بیرجندی


طرز تهیه کشک و بادمجان بیرجندی


کشک بادمجان,kashk bademjan,طرز تهیه کشک و بادمجان,دستور پخت کشک و بادمجان, ;a; , fhnl[hk

  

کشک و بادمجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب ایرانی است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن بادمجان و کشک هستند. کشک و بادمجان معمولا با بادمجان سرخ شده تهیه می شود اما در بعضی مناطق بادمجان را آبپز یا حتی مانند میرزا قاسمی کبابی هم می کنند. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر کشک بادمجان تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کشک و بادمجان در ادامه با ما همراه باشید.


مواد لازم کشک و بادمجان
بادمجان۶ عدد
سیر۴ حبه
پیاز۲ عدد
کشک۴ قاشق غذاخوری
مغز گردو۳ قاشق غذاخوری
نعناع خشک۲ قاشق غذاخوری
روغن مایعبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم


دستور پخت و طرز تهیه


برای اینکه زمان سرخ کردن بادمجان ها روغن کمتری جذب کنند باید بادمجان ها را پس از اینکه پوست گرفتیم و خرد کردیم کمی نمک رویشان بپاشیم تا آب موجود در بادمجان ها خارج شود. بعد از اینکه نمک روی بادنجان ها ریختیم حدود ۱۵ دقیقه زمان نیاز است تا آب موجود در بادمجان ها خارج شود.

بعد از گذشت ۱۵ دقیقه مقداری روغن در یک تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روغن داغ شود سپس بادمجان ها را در تابه می ریزیم و سرخ می کنیم. پس از اینکه بادمجان ها را سرخ کردیم آنها را با گوشتکوب خوب له می کنیم و کنار می گذاریم.

در این مرحله نعناع خشک را حدود ۱۰ دقیقه در مقدار کمی آب قرار می دهیم تا خیس بخورد و نرم شود. سپس به همراه مقداری روغن در یک تابه می ریزیم و نعناع را کمی تفت می دهیم. پس از آن پیازها را نگینی خرد می کنیم و به نعناع اضافه می کنیم.

پس از آن سیرها را هم رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. بعد از اینکه کمی تفت دادیم مغز گردوها را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در آخر هم بادمجان های له شده را به تابه اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم.

حرارت زیر تابه را کم می کنیم تا مواد به روغن بیفتند. حالا کشک را با مقدار کمی آب سرد رقیق می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و مواد کشک و بادنجان را خوب با کشک مخلوط می کنیم. تفت دادن غذا را ادامه می دهیم تا آب اضافه غذا گرفته شود.

در پایان پس از اینکه آب غذا گرفته شد و کشک و بادمجان به خوبی جا افتاد آنرا از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مورد نظر می کشیم. برای تزیین کشک و بادمجان می توانیم از کشک ، مغز گردو ، نعناع داغ و پیاز داغ استفاده کنیم.

طرز تهیه کشک و بادمجان مجلسی,طرز تهیه کشک و بادمجان کبابی,طرز تهیه کشک و بادمجان سنتی,طرز تهیه کشک و بادمجان رژیمی,طرز تهیه کشک و بادمجان شیرازی,طرز تهیه کشک و بادمجان بیرجندی,طرز تهیه کشک و بادمجان دودی,طرز تهیه کشک و بادمجان با عدس,طرز تهیه کشک و بادمجون مجلسی,کشک و بادمجان مجلسی,کشک و بادمجان کبابی,کشک و بادمجان خوشمزه,کشک و بادمجان لقمه ای,کشک و بادمجان رژیمی,کشک و بادمجان با گوجه