آشپزباشی :)

نوشته ها

آشپزباشی :)

نوشته ها

سوپ تره فرنگی و قارچ


سوپ تره فرنگی و قارچ


سوپ تره فرنگی,طرز تهیه سوپ تره فرنگی,دستور پخت سوپ تره فرنگی

  

سوپ تره فرنگی یکی از سوپ های خوشمزه و متفاوت ایرانی است که می توانید برای پیش غذا در مهمانی های خود جایگزین سوپ های مثل سوپ جو یا سوپ شیر کنید. مواد اصلی این سوپ شامل تره فرنگی ، خامه و سیب زمینی است. در این آموزش دستور پخت مجلسی ترین سوپ تره فرنگی را برای شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر سوپ تره فرنگی تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه سوپ تره فرنگی در ادامه با ما همراه باشید.


مواد لازم سوپ تره فرنگی
تره فرنگی۶ عدد
شیر۱ لیتر
کره۵۰ گرم
آرد۲ قاشق غذاخوری
قلم گوساله۱ عدد
خامه۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ۱ عدد
آب۲ لیوان
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم


دستور پخت و طرز تهیه


ابتدا مقداری از قسمت سبز تره فرنگی ها را جدا می کنیم و برای تزیین روی سوپ نگه می داریم. باقیمانده تره فرنگی را خرد می کنیم و به همراه قلم گوساله و ۲ لیون آب می گذاریم بپزد. حدود ۱ ساعت زمان نیاز است تا مواد بپزند.

پس از گذشت این زمان مغز قلم را داخل آب می ریزیم و با تره فرنگی ها داخل غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم و میکس می کنیم تا مواد شبیه به پوره شود. حالا آرد را در یک قابلمه می ریزیم و به همراه کره تفت می دهیم تا رنگ آرد تغییر کند.

سپس شیر را اضافه می کنیم و خوب با آرد مخلوط می کنیم تا آرد کاملا حل شود سپس پوره تره فرنگی و مغز قلم را به قابلمه اضافه می کنیم. در این مرحله نمک و فلفل سیاه را به مقدار لازم به سوپ اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا سوپ شروع به جوشیدن کند.حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا سوپ به خوبی جا بیفتد. زرده تخم مرغ را در ظرف سوپ خوری می ریزیم و با چنگال بافتش را از هم جدا می کنیم سپس سوپ را به صورت داغ کم کم به ظرف اضافه می کنیم و با زرده تخم مرغ مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

به همین صورت تمام سوپ را در ظرف سوپ خوری می ریزیم. در این مرحله مقداری از تره فرنگی را خرد می کنیم و به همراه خامه روی سوپ را تزیین می کنیم. برای تزیین می توانیم از سبزیجات معطر مانند جعفری و گشنیز هم استفاده کنیم.