خرما بریز(بریج)، یک دسر سنتی و مقوی
افطاری ماه رمضان یکی از مهمترین وعده های این ماه است که باید در آن تغذیه خوب و مقوی داشته باشید. خرما بریج (بریز) یکی از دسرهای سنتی و مقوی سفره افطاری است که با دستور ساده زیر می توانید درست کنید.
خرما بریز یک دسر مقوی برای افطاری ماه رمضان
مواد لازم تهیه خرما بریز برای افطاری ماه رمضان :
آرد | یک پیمانه |
خرما | 400 گرم |
کنجد | یک قاشق غذاخوری |
روغن | سه قاشق غذاخوری |
زیره، هل، دارچین و تخم گشنیز | به مقدار لازم |
طرز تهیه خرما بریز برای افطاری ماه رمضان :
ابتدا آرد را حرارت دهید و وقتی به رنگ قهوه ای متمایل شد، به آن روغن اضافه کنید و هم بزنید.
زیره، هل و دارچین را به همراه خرمای هسته گرفته و کنجد، اضافه و خوب آن را له کنید و در پایان روی سینی پهن کنید و برش بزنید.
خواص :
این دسر کرمانی منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد.
نیاز به کلسیم را به خوبی رفع می کند.
بهتر است آرد آن سبوس دار باشد.