تخم مرغ در هر شکل و فرمی یکی از بهترین گزینهها برای صبحانه بشمار می رود از عسلی گرفته تا نیمرو، املت، خاگینه و غیره.
همه از فواید بسیار زیاد تخممرغ به خوبی آگاه هستیم. سفیده و زرده تخم مرغ هر دو حاوی مواد معدنی و پروتئین و سرشار از مواد مغذی هستند. زرده آن همچنین دارای کلسترول و اسیدهای چرب مفید است.
در باور ما ایرانی ها، تخم مرغ نشانه ی باروری، رشد و زایش خوبی هاست و به همین خاطر، سر سفره هفت سین به عنوان سمبل شکوفایی و نمو در سال جدید از آن استفاده می شود.
اما فارغ از این مسایل، تخممرغ منبع غنی و ارزان قیمت پروتئین محسوب می شود. تقریبا نیمی از پروتئین این ماده خوراکی در سفیده آن قرار دارد. همچنین ویتامین B2 و چربی و کلسترول (کمتر از زرده)، سلنیوم، ویتامین D ،B6 ،B12 و مواد معدنی همانند زینک، آهن و مس هم در این بخش وجود دارد.
به همین خاطر به عنوان یکی از عناصر اصلی و همیشگی میزهای صبحانه در سراسر جهان بشمار میرود.
اگر دوست دارید بدانید در گوشه و کنار دنیا چگونه تخم مرغ را برای صبحانه سرو میکنند در ادامه همراهمان باشید.
طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات
طرز درست کردن پای گوجه فرنگی
خرما بریز(بریج)، یک دسر سنتی و مقوی
مصرف چلو گوشت را برای مبتلایان به کم خونی مفید است
طرز درست کردن آیس میلک شکلاتی
طرز تهیه دسر کرم طالبی
طرز تهیه آش ماش
طرز تهیه بستنی وانیل و توت فرنگی
طرز تهیه فیش برگر
طرز تهیه برگه زردآلو یا همان قیسی بسیار آسان است
ادامه مطلب ...