آشپزباشی :)

نوشته ها

آشپزباشی :)

نوشته ها

خرما بریز

 

خرما بریز


خرما بریز,خرما بریز لاری,خرما بریز کرمان,خرما بریز کرمانی,خرما بریز قالبی,خرما بریز تهیه,خرما بریز با ارد سفید,طرزتهیه خرما بریز,دستور خرما بریز,تزیین خرما بریز,طرز تهیه خرما بریز لاری,طرز تهیه خرما بریز کرمانی,دستور خرما بریز کرمانی,شیرینی خرما بریز کرمانی,طرز تهیه خرما بریز کرمان,طرز تهیه خرما بریز,طرز تهیه خرما بریز با تصویر,طرز تهیه شیرینی خرما بریز,دستور پخت خرما بریز,دستور تهیه خرما بریز


درست کردن خرما بریج,طرز تهیه خرما بریج

خرما بریز(بریج)، یک دسر سنتی و مقوی

   

افطاری ماه رمضان یکی از مهمترین وعده های این ماه است که باید در آن تغذیه خوب و مقوی داشته باشید. خرما بریج (بریز) یکی از دسرهای سنتی و مقوی سفره افطاری است که با دستور ساده زیر می توانید درست کنید.

 

خرما بریز یک دسر مقوی برای افطاری ماه رمضان

 

مواد لازم تهیه خرما بریز برای افطاری ماه رمضان :

 آرد  یک پیمانه
 خرما 400 گرم 
کنجد  یک قاشق غذاخوری 
 روغن  سه قاشق غذاخوری
زیره، هل، دارچین و تخم گشنیز به مقدار لازم

 

طرز تهیه خرما بریز برای افطاری ماه رمضان :

ابتدا آرد را حرارت دهید و وقتی به رنگ قهوه ای متمایل شد، به آن روغن اضافه کنید و هم بزنید.

زیره، هل و دارچین را به همراه خرمای هسته گرفته و کنجد، اضافه و خوب آن را له کنید و در پایان روی سینی پهن کنید و برش بزنید.

 

خواص :

این دسر کرمانی منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد.

نیاز به کلسیم را به خوبی رفع می کند.

بهتر است آرد آن سبوس دار باشد.