اگر شما هم نام خورش قیمه را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش جامع و طرز تهیه خورش قیمه بسیار خوشمزه
در صورت تمایل میتوانید از آب نارنج نیز برای طعمدار کردن قیمه بهره ببرید.
مغز ران گوساله یا گوسفند :♦: 750 گرم
لپه :♦: 100 گرم
پیاز سرخ کرده :♦: 2 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی :♦: 4 تا 5 عدد
سیب زمینی :♦: 5 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی :♦: دو قاشق سوپخوری
روغن :♦: به مقدار کافی برای سرخ کردن سیب زمینی
نمک و فلفل :♦: به مقدار کافی
آموزش جامع و طرز تهیه خورش قیمه بسیار خوشمزه
اگر لپه مصرفی شما درشت و از نوع زودپز است، نیازی به پخت جداگانه ندارد.
پس از شستن گوشت و لپه، گوشت را ریز کرده سپس با پیاز سرخ کرده و
سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و کمی سرخ می کنیم.
لپه را چندساعت قبل می گذارید درآب خیس بخورداینکار باعث میشود که لپه خام نباشد و
هم جلوی نفخ را میگیرد و بعداز آب گیری در آبکش در ظرفی می ریزیم و
دو سه قاشق روغن به آن می افزاییم و ظرف را روی آتش می گذاریم و لپه را به این ترتیب کمی سرخ می کنیم.
آموزش جامع و طرز تهیه خورش قیمه بسیار خوشمزه
به جای لیمو امانی از آبلیمو یا گرد لیمو هم میتوانید استفاده کنید، اما در این صورت خورش تیره میشود.
این عمل از وا رفتن لپه هنگام طبخ جلوگیری می نماید. گوشت را داخل ظرف می ریزیم و
در آنرا می گذاریم تا آب آن کشیده شود، بعد دو لیوان آب می ریزیم.
کمی نمک و فلفل و لیمو عمانی را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم با یک حرارت ملایم پخته شود و
کاملا” جا بیافتد.دقایقی قبل از سرو کردن میتوان مقداری دارچین به خورشت افزود. سیب زمینی را خلال کرده و
جداگانه آنرا سرخ می کنیم و در حین سرخ کردن کمی نمک می زنیم.