آشپزباشی :)

نوشته ها

آشپزباشی :)

نوشته ها

خورش پرتقال شمالی

خورش پرتقال شمالی


طرز تهیه خورش پرتقال , خورش پرتقال , آموزش خورش پرتقال


اگر شما هم نام خورش پرتقال را شنیده اید و علاقه  به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

  

روش طبخ و طرز تهیه خورش پرتقال شمالی

خورش پرتقال با آنکه شاید جدید به نظر برسد اما از خورش های آشنا در مناطق شمالی کشور است .

مواد لازم برای تهیه خورش پرتقال :

 پیاز متوسط :♦: 2 عدد

آرد :♦: 2 قاشق غذا خوری

 شکر :♦: 2 قاشق غذا خوری

 پرتقال بزرگ :♦:  2 عدد

 آب پرتقال :♦: 3 پیمانه

خلال پسته :♦: 50 گرم

مرغ خام و خلال شده :♦: 200 گرم

نمک و فلفل :♦: به میزان لازم

طرز تهیه خورش پرتقال , خورش پرتقال , آموزش خورش پرتقال

روش طبخ و طرز تهیه خورش پرتقال شمالی

مواد لازم خورش پرتقال در این دستور برای 3 نفر می باشد.

این خورش طعم جدید و خوشایندی دارد و مطمئنا ارزش یک بار امتحان کردن را خواهد داشت.

طرز تهیه خورش پرتقال :

 

ابتدا پرتقال را با کارد تیزی پوست بگیرید تا پوسته داخلی آن هم جدا شود سپس آن را قطعه قطعه کرده و کنار بگذارید.

در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد کرده و در روغن نیمه سرخ کنید.

آنگاه مرغ های خلال شده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید.شعله را بسیار ملایم کرده و اجازه دهید مواد کمی سرخ شود.

در ظرفی جداگانه آب پرتقال را با شکر مخلوط کنید .

وقتی شکر با اب پرتقال حل شد آرد را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا آرد گلوله گلوله نشود.

حالا درب ظرف مرغ را برداشته زردچوبه و کمی نمک اضافه کنید

طرز تهیه خورش پرتقال , خورش پرتقال , آموزش خورش پرتقال

روش طبخ و طرز تهیه خورش پرتقال شمالی

مدت پخت این خورش باید کوتاه باشد تا پرتقال شکل خود را حفظ کند پس مدت نیاز را به مرغ جهت مغز پخت شدن بدهید و سپس بقیه مواد را به آن اضافه کنید.

(اضافه کردن زعفران اب کرده هم خالی از لطف نیست!!!).

مواد را کمی تفت دهید و سپس تکه های پرتقال را اضافه کنید.

آنگاه مخلوط اب پرتقال را به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خورش کمی غلیظ شود.

زمانی که خورش غلظت لازم را پیدا کرد در ظرف مورد نظر ریخته و با خلال پسته آن را تزیین کنید.

مزه پرتقال با توجه به ذائقه شما میتواند ترش یا شیرین باشد البته با توجه به اضافه کردن شکر بهتر است پرتقال کمی ترش باشد تا مزه خورش متمتیل به ملس شود.