اگر شما هم نام خورش کدو ترش پاشا را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش و طرز تهیه خورش کدو ترش با روشی جدید
خورش کدو ترش از خورش های اصیل و بسیار خوشمزه ایران می باشد
پیاز بزرگ :♦: 1 عدد
روغن مایع :♦: به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده :♦: 200 گرم
سیر :♦: 1 حبه
فلفل ریز شیرین :♦: 5 عدد
رب فلفل :♦: 1 قاشق چایخوری
رب گوجه :♦: 1 قاشق غذاخوری
کدو خورشتی :♦: 2 عدد
آبجوش :♦: 2 لیوان
سماق :♦: 1 قاشق چایخوری
رب انار :♦: 1 قاشق مرباخوری
آموزش و طرز تهیه خورش کدو ترش با روشی جدید
می توانید در صورت دلخواه از مرغ برای تهیه خورش کدو ترش استفاده کنید.
پیاز را نگینی کرده و با روغن تفت می دهیم سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و
بعد از اینکه رنگش تغییر کرد سیر و فلفل ها را اضافه می کنیم. همچنین رب ها را اضافه کرده و تفت می دهیم.
کدو ها را راه راه پوست کنده و ابتدا هر کدو را از طول به 4 قسمت می بریم
آموزش و طرز تهیه خورش کدو ترش با روشی جدید
ترش یا شیرین بودن رب انار کاملا بستگی به ذائقه شما دارد
سپس با برش عرضی کدو هایی به اندازه انگشت شصت تهیه می کنیم و داخل مواد می ریزیم.
آبجوش، سماق و رب انار را اضافه کرده و می گذاریم بپزد. بعد از پخت غذا، باید آب کمی داشته باشد.
امیدواریم که طرز تهیه خورش کدو ترش برای شما عزیزان مفید بوده باشد و از تهیه آن نهایت لذت را در کنار خانواده و دوستان ببرید.