انار
پلو شیرازی یکی از غذاهای خوشمزه و فصلی شهر شیرازی است که با نام انار
پلوی شیرازی معروف است. این غذای خوشمزه را می توانید در فصل پاییز و
زمستان که انار به وفور یافت می شود طبخ کنید. با مواد لازم ذکر شده در این
دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر انار پلو شیرازی تهیه نمایید. با دستور
پخت و طرز تهیه انار پلو شیرازی در ادامه با ما همراه باشید. ابتدا
سینه های مرغ را به همراه ۳ لیوان آب ، ۱ عدد پیاز ، مقداری زردچوبه و نمک
داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بپزند پس از
اینکه سینه های مرغ کاملا پخت، اجازه می دهیم کمی سرد شوند سپس آنها را ریش
ریش می کنیم و کنار می گذاریم.برنج را باید از ۳۰ دقیقه قبل از پخت
بخیسانیم. پس از گذشت این مدت برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل
قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و نرم شود. هر وقت دانه
برنج نرم شد و مغز آن سفت بود آنرا آبکشی می کنیم.برای تهیه مایه انار
پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و با مقداری روغن تفت می
دهیم تا سبک شود سپس سینه های مرغ ریش ریش شده ، گشنیز خرد شده ، خلال پسته
، دانه های انار و مقداری نمک اضافه می کنیم.طرز تهیه انار پلو قزوینی
انار پلو
مواد لازم انار پلو شیرازی دانه انار ۲ پیمانه برنج ۴ پیمانه سینه مرغ ۳ عدد گشنیز خرد شده ۱٫۵ پیمانه پیاز ۲ عدد زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری خلال پسته نصف پیمانه نمک و ادویه به اندازه کافی انار پلو قزوینی
انار پلو مخصوص شب یلدا
انار پلو با گوشت