طرز تهیه فیش برگر
ماهی باید به سرعت مصرف شود. حداکثر مدت نگهداری ماهی در فریزر دو ماه است. بیایید این بار دل به دریا بزنید و به جای سرو ماهی به روش سنتی - یعنی سرخ کرده همراه با سبزی پلو – یک راه متفاوت و جذاب برای تهیه آن انتخاب کنید. بدون شک با این کار خانواده تان را شگفت زده می شوند. شک نکنید بهترین برگر ماهی را شما طبخ می کنید و بچه ها عاشق طعم آن میشوند.
مواد لازم برای فیش برگر برای 4 نفر :
فیله قزل آلا | 200 گرم |
شیر | 200 میلی لیتر |
پیازچه ساطوری | چهار عدد |
سیب زمینی آبپز | 200 گرم |
سس مایونز | یک قاشق چایخوری |
تخم مرغ کوچک | یک عدد |
پودر نان خشک | 25 گرم |
آرد ذرت یا آرد سفید | چهار قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سفید | به میزان لازم |
روغن مایع | به میزان لازم |
طرز تهیه فیش برگر :
ماهی و پیازچه را 5 تا 6 دقیقه در شیر بجوشانید، سپس ماهی را آبکش کرده و پیازچه را هم نگه دارید.
ماهی را با چنگال خرد کنید، سپس سیبزمینی را پوره کنید، تخم مرغ را خیلی خوب بزنید و بعد پودر نان، سس مایونز و ماهی خردشده را هم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر به این مواد نمک و فلفل بزنید.
مایه را به شکل چهار برگر در آورده و در آرد بغلتانید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. روغن را داغ کرده و فیش برگرها را 10 دقیقه در آن سرخ کنید. روغن ماهی را با حوله کاغذی گرفته و با نان همبرگری سرو کنید.