اگر شما هم نام خورش داوود پاشا را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش و طرز تهیه خورش گوجه سبز شمالی
یکی از این روشها فریزکردن گوجهسبز و نگهداری از آن به صورت یخ زده است.
گوشت گوسفند :♦: نیم کیلوگرم (اگر با استخوان بود ۷۵۰ گرم)
سبزی ( شامل تره، جعفری و نعنا) :♦: نیم کیلوگرم
گوجه سبز :♦: نیم کیلوگرم
پیاز سرخ شده :♦: ۴ قاشق سوپخوری
ادویه ( زردچوبه– زعفران و خیلی کم دارچین ) :♦: به اندازه لازم
نمک و فلفل :♦: به اندازه لازم
روغن :♦: به اندازه لازم
آموزش و طرز تهیه خورش گوجه سبز شمالی
در صورت تمایل میتوانید بجای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کنید
گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم.
سپس آن را با پیاز سرخ کرده و با ۴-۳ لیوان آب می گذاریم بپزد. سبزی را تمیز کرده و می شوییم.
آب آن که رفت، ریز خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم.
سپس به گوشت اضافه کرده و می گذاریم تا خورش جا بیفتد
( حرارت ملایم باشد تا گوشت و سبزی کاملاً بپزند).
آموزش و طرز تهیه خورش گوجه سبز شمالی
گوجه سبز زود میپزه! حواستون باشه له نشه!
در صورت تمایل می توانید از شکر به عنوان چاشنی استفاده کنید.
سپس نمک، فلفل و گوجه سبز را به آن اضافه کرده و می گذاریم بپزند.
برای ترشی خورش از آبلیمو یا آبغوره می توان استفاده کرد.