اگر شما هم نام خورش بامیه را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش کامل و طرز تهیه خورش بامیه با گوشت گوساله بسیار خوشمزه
بامیه :♦: 1 کیلو گرم
گوشت گوساله :♦: 400 گرم
پیاز :♦: 2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی :♦: 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو یا آب غوره :♦: به میزان دلخواه
روغن :♦: به میزان لازم
نمک :♦: به میزان لازم
خورش بامیه یکی از بهترین و خوشمزه ترین خورش های اصیل ایرانی می باشد.
آموزش کامل و طرز تهیه خورش بامیه با گوشت گوساله بسیار خوشمزه
پیاز را سرخ میکنیم، گوشت را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم.
بعد در قابلمه را گذاشته تا گوشت خودش خوب بپزد.
می توانید در صورت دلخواه برای خوشمزه تر شدن خورش بامیه یک حبه سیر به آن اضافه کنید
آموزش کامل و طرز تهیه خورش بامیه با گوشت گوساله بسیار خوشمزه
در ظرف جداگانه بامیه ها را با روغن و آبلیمو یا قوره و رب تفت میدهیم ،
بعد از اینکه گوشت پخت به مخلوط گوشتمان اضافه میکنیم .
نمک آنرا اندازه کرده، نیم ساعت بعد خورشت شما جا افتاده و آماده است.